Tanssikoulu Hurma - Tanssin hurmaa

Opettajat

Kari

Kari

Kari sai tanssiherätyksensä Barcelonassa, Espanjassa. Hän näki iäkkään miehen tanssivan kadulla Merengueta ja näkemästään vaikuttuneena alkoi itsekin opettelemaan tanssimista. Kari on erittäin kokenut seuratanssija, jolla on Hiisun mukaan "lavatanssijan sielu".

Karilla on tietotekniikan AMK-opettajan pätevyys, joten opetusmetodit ovat hallussa. Lisäksi hän on koulutettu Seuratanssiliiton (Susel ry.) ohjaaja ja hän onkin opettanut tanssia jo hyvän aikaa. Tämän lisäksi hän on suorittanut useita muitakin tanssiin liittyviä koulutuksia, mieluisin niistä on Wanhan Tangon opettajakoulutus.

Kari omaa erittäin laajan osaamisen sekä tanssitekniikassa että lajivalikoimissa. Hän kykenee opettamaan lähes kaikkia Suomessa tanssittavia seuratansseja. Lisäksi musiikintulkinta on erittäin vahva tanssin osa-alue. Musiikin opiskelun hän aloitti jo pikkupoikana ja on suorittanut tutkinnon myös konservatoriossa. Päivät hänellä kuluvat mukavasti IT-teknologian parissa.

Hiisu

Hiisu

Hiisu on tanssinut suurimman osan elämästään. Tanssiharrastus alkoi jo 9-vuotiaana Oulussa. Samana vuonna hän aloitti myös päivittäisen musiikin opiskelun.

Tanssiharrastus on jatkunut niin, että Hiisu on kokeillut kaikkea mahdollista vatsatanssista rokkiin, mutta tanssilavoilla tanssittavat tanssit ovat vieneet sielun mukanaan.

Hiisu on ylpeä siitä, ettei tanssi koskaan koregrafioita, vaan tanssi perustuu aina puhtaaseen ja vapaaseen vienti-seurantaan. Tämä mahdollistaa monipuolisen tanssin ja musiikin tulkinnan.