Tanssikoulu Hurma - Tanssin hurmaa

Tasokuvaukset

Perusteet perusteellisesti: Aloitamme aina perusaskeleen opettelusta, oikeasta rytmistä ja ensimmäisistä tanssikuvioista. Etenemme rauhallisesti ja perusteellisesti. Perehdymme myös oikeanlaisen viemisen ja seuraamisen saloihin perustason ryhmästä asti. Opit tällä tasolla tanssilajin perusteet ja uskallat lähteä tanssimaan. Ryhmässä opetellaan myös tanssietikettiä tanssipaikoilla käyntiä varten. Perustasolle kannattaa tulla säännöllisesti kertaamaan lajien perusteita. Tiistain ensimmäisellä tunnilla aloitamme aina aivan alusta ja jatkamme oppimista toisella tunnilla.

Perusteet PLUS: Perusteet PLUS on uusi taso, jolla vahvistetaan perusteiden oppimista sekä siirtymistä keskitasolle. Kun lajin perusaskel ja -rytmi ovat tuttuja, jatketaan perusteet PLUS -tasolla uusilla kuvioilla ja valmistaudumme jatkamaan oppimista keskitason tunneilla. Voit käydä samanaikaisesti perusteet sekä perusteet PLUS -tasoilla tai perusteet PLUS- ja keskitasolla. Vaikka lajikokemuksesi mukaisesti. HUOM Perusteet PLUS ei korvaa perusteet perusteellisesti -tunteja. Jos olet aloittamassa tanssiharrastusta tai ko. lajin tanssimista, aloita tiistain perusteet -ryhmässä!

Keskitaso: Kun olet päässyt liikkeelle perusteet- / perusteet PLUS -tasolla, jatka oppimista keskitason ryhmässä, jossa harjoitellaan lisää kuvioita ja niiden variaatioita sekä aletaan perehtymään myös musiikin tulkitsemiseen. Perehdymme myös tanssitekniikkaan, tanssiasentoon ja -otteisiin. Kuviot ja musiikintulkinta vaihtelevat, joten joka tunnilla tulee uusia asioita vastaan. Tanssija kehittyy, kun harjoittelee riittävästi toistoja, silloin tanssista tulee sujuvaa ja monipuolista.

Jatkotaso: Tällä tasolla perehdymme tanssiin eri puolilta kuvioiden kautta. Keväällä 2020 tunnit ovat ns. kuviopankkitunteja, joilla opitaan uusia moderneja kuvioita tanssin monipuolistamiseksi. Keskitymme myös omaan tekemiseen, parityöskentelyyn, vientiin ja seurantaan samalla, kun harjoittelemme haastavampia kuvioita. Tanssitaidon kehittäminen on loppuelämän projekti, jossa ei koskaan tule valmiiksi vaan aina löytää uusia mieluisia kehittämisen kohteita ja haasteita.