Tanssikoulu Hurma - Tanssin hurmaa

Tanssikoulu Hurma

Tanssi on monipuolinen harrastus. Se on samalla sekä taidetta että urheilua. Seuratanssi - tai tuttavallisemmin lavatanssi - on erittäin monimuotoista ja sopii kaikenikäisille ja -kokoisille ihmisille. Opetamme juuri niitä tansseja, joita Suomessa tanssitaan lavoilla ja ravintoloissa. Tanssiessa tutustuu uusiin ihmisiin, se tuo sisältöä elämään ja pitää kehon lisäksi myös aivot kunnossa.

Tanssi on meille rakas asia ja haluamme tehdä sitä hyvillä mielin. Mottomme ovatkin: hymyile, hyväksy ja vain omaan tekemiseen voi vaikuttaa.

Olemme koulutettuja tanssijoita. Käytämme opetuksessamme moderneja tapoja oppia ja opettaa. Pidämme oman taitotasomme jatkuvasti ajantasalla.

Opetustapamme on perusteellinen ja käytännönläheinen. Opetamme perusasiat alusta asti oikein ja lisäämme sopivasti haasteita oppilaiden mukaan. Haluamme, että jokainen oppii tunneillamme jotain uutta ja kokee oppimisen riemua! Meidän tunneillamme ei tarvitse jännittää vaan olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Tanssiharrastuksen aloittaminen Hurmassa on helppoa, sillä mukaan kursseille voit tulla koska tahansa kauden aikana. Mukaan voit tulla ilman omaa paria sekä ilman ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa mukaan tanssin hurmaan!

Meistä

Karilla on tietotekniikan AMK-opettajan pätevyys, joten opetusmetodit ovat hallussa. Lisäksi hän on koulutettu Seuratanssiliiton (Susel ry.) ohjaaja. Tämän lisäksi hän on suorittanut useita muitakin tanssiin liittyviä koulutuksia, mieluisin niistä on Wanhan Tangon opettajakoulutus.

Kari omaa erittäin laajan osaamisen sekä tanssitekniikassa että lajivalikoimissa. Hän kykenee opettamaan lähes kaikkia Suomessa tanssittavia seuratansseja. Lisäksi musiikintulkinta on erittäin vahva tanssin osa-alue. Musiikin opiskelun hän aloitti jo pikkupoikana ja on suorittanut tutkinnon myös konservatoriossa. Päivät hänellä kuluvat mukavasti IT-teknologian parissa.

Kauden aikana meillä opettavat myös tarkasti valitut vierailevat tähtiopettajat!